11 лютого відбувся турнір з правознавства та історії

11 лютого 2016 року на юридичному факультеті пройшов турнір з правознавства та історії в жанрі квесту «Шерлок Холмс: скандал у Богемії». Структура квесту була побудована на сюжеті одного із найкращих творів Артура Конан Дойла про Шерлока Холмса. 
Метою проведення заходу була активізація національно-патріотичного виховання молоді, популяризація правових знань, формування правової культури та лідерських якостей учнів, студентів, ліцеїстів. У квесті прийняли участь команди з м. Сєвєродонецька та районів області, а також студенти першого курсу.
Завдання для квесту були побудовані за схемою, що передбачала пошук певного суб’єкта, у процесі якого герої вирішували складні завдання, оповиті таємницею, і долали різні перешкоди. Пригод і труднощів було багато. Гра проходила дуже динамічно, творчо, гравці ніби знаходились в особливому просторі та часі. Кульмінацією гри стало знайомство кожної команди з надзвичайною та несподіваною героїнею . 
За результатами турніру журі були визначені переможці. Серед них – команда СЗШ І-ІІІ ступенів № 6 м. Сєвєродонецька, середньої школи смт. Мілове Міловського району, Борівського НВК І- ІІІ ступенів Сєвєродонецької міської ради, учні Сєверодонецького багатопрофільного ліцею, НВК Колегіум м.Сєвєродонецьк та ін. 
Підсумовуючи гру, учасники та організатори висловили наміри щодо подальшого продовження зустрічей у різних форматах і намітили шляхи цікавого спілкування.

Фотозвіт nbsp;за цим посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *