Відбулись виборчі загальні збори юридичної клініки

В Інституті юриспруденції та міжнародного права Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля відбулись виборчі загальні  збори студентської правозахисної організації – Юридичної клініки «PRO BONO». На зборах були  затверджені оновлені Уставні документи клініки та  шляхом таємного голосування обрано Голову організації. Серед двох претендентів на посаду Голови клініки-студентів 3 курсу, перемогу отримала Камелія Алієва. Заступником Голови обрано Перишкіна Тараса. Новообрані керівники невідкладно приступили до виконання обов’язків. Було складено графік консультацій у приміщенні, де розташовується клініка (Лабораторний корпус СНУ ім. В. Даля, к.211А), та окреслено шляхи проведення медійної кампанії щодо діяльності клініки.

Також для студентів-консультантів клініки було проведено тренінг з фандрейзингу за участю представників Сєвєродонецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Фандре?йзинг (англ. Fundraising) – процес залучення грошових коштів та інших ресурсів (людських, матеріальних, інформаційних тощо), які організація не може забезпечити самостійно, та які є необхідними для реалізації певного проекту або своєї діяльності в цілому.

Тренінг проводив досвідчений фахівець, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Орел Ігор Євгенович. За результатами тренінгу було досягнуто домовленості щодо створення в структурі Юридичної клініки спеціальної групи по написанню міжнародних проектів для отримання грантів.

Важним результатом зустрічі стало підписання Меморандуму про співпрацю щодо розбудови сталої системи первинної правової допомоги між Юридичною клінікою та Сєвєродонецьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *